Yksilöllistä musiikkia

Musiikki on voimakas tunteiden liikuttaja. Yhdessä kuvan kanssa se voi tehostaa ja ohjailla vastaanottajan reaktioita. Mitä olisivat Spielbergin elokuvat ilman John Williamsin musiikkia tai legendaarinen Twin Peaks -sarja ilman tunnussäveltään? Musiikilla voidaan viedä yleisö moniin maailmoihin ja tunnelmiin; se on tehokas keino tarinan kuljettamiseen sekä mielikuvien luomiseen.

Fat Sam Sound Productions tarjoaa yksilöllistä musiikkia mainoksiin, peleihin ja lyhytelokuviin tai muihin kuvaproduktioihin ja auttaa sinua kertomaan tarinasi paremmin!

Mittatilausmusan päätuote on yksi musiikkiraita valmiiksi tuotettuna, miksattuna ja masteroituna yrityksesi käyttöön, jota voidaan täydentää erilaisilla lisäpalveluilla. Katso kohdasta "Lisäpalvelut", mitä on tilattavissa käyttöösi. Itse musiikkiraita voi olla yksinkertainen, lyhyt tunnussävelmä tuotteellesi tai vaikkapa massiivikseksi orkestroitu teos yrityksesi tai mobiilipelisi käyttöön.

 

Oikeat nuotit tarinallesi

Vaikka ns. stock-musiikin (rojaltivapaa musiikkikirjasto) käyttö on lisääntynyt, ei sillä saavuteta samanlaista tehoa kuin mittatilauksena tehdyllä musiikilla, joka kumpuaa asiakkaan tarpeesta kertoa tarinansa ainutkertaisella tavalla. Musiikki rakennetaan rinta rinnan asiakkaan tuotteen kanssa jatkuvassa vuorovaikutuksessa ja asiakas päättää, milloin on valmista! Et maksa hiomisesta ekstraa.

Prosessini lähtee juuri oikeiden nuottien löytämisestä; millainen melodia tai sointukulku sekä tunnelma tukevat tarinaa parhaiten. Sen ympärille rakennan kappaleen tuotannollisen muodon – herkästä pianoballadista agressiiviseen dubstepiin. "Tuottaminen" tarkoittaa taiteellista sekä teknistä muodon työstämistä. Kun musiikki sävelletään ja tuotetaan varta vasten kulloiseenkin produktioon, saadaan aikaan yksilöllinen tuote, mikä auttaa erottumaan ja vaikuttamaan kohderyhmään tehokkaammin.

Hinnoittelu on tapauskohtaista, mutta "hinnat" -osiosta löydät esimerkkejä.

 

Mitä palvelu sisältää

Tilaus sisältää mittatilauksena tehtävän musiikkiraidan täysin valmiina käyttöösi haluamassasi formaatissa (esim. wav tai mp3).

Lisäpalvelut

-Spiikkiraita

-Äänitehosteet

(Halutessasi kaikki miksattuina yhteen musiikin kanssa tai erillisinä raitoina.)

Hinnoittelu

Yksi 2-3 minuutin mittainen mittatilausmusiikkiraita kustantaa 399€ (sis. alv 24%). Hintaan vaikuttavat tilattavat lisäpalvelut sekä musiikin käyttöoikeuksista sopiminen eli valmistetaanko musiikkiraita ikuisella yksinoikeudella yrityksesi käyttöön. Sopimukset ovat joustavia ja tapauskohtaisia.

Kysy tarjous!

 


Referenssejä / References